vineri, 10 iunie 2011

NOUTATI PENINSULA 2011

Indie sau simfonic, rock să fie: vine Kasabian şi Within Temptation!

Vineri, 26 august, Tuborg Green Fest Peninsula primeşte vizita celor de la Kasabian – votată cea mai bună trupă din lume, de către Q Magazine în 2010. Concertul de indie rock al celor din Leicestershire promite a aduce câteva melodii interesante – unul din single-urile de pe albumul din 2010, West Ryder Pauper Lunatic Asylum, se numeşte „Vlad, the Impaler” – şi este singurul recital pe care britanicii l-au anunţat în Europa de Est.


În ultima zi, adică pe 28 august, festivalul va fi neîncăpător pentru fanii celei mai de succes formaţii olandeze – Within Temptation. Nu doar pentru că vorbim de o trupă care are un sound unic – care combină perfect eleganţa, melodrama şi sunetul simfonic grandios – ci şi pentru că, în premieră, vocea inconfundabilă a solistei Sharon den Adel va interpreta melodiile de pe cel mai nou album, The Unforgiving, care deja a făcut furori în lumea întreagă, fiind vândut în peste 100.000 de exemplare în numai două săptămâni de la lansare. Aşadar, după ce Peninsula şi-a delectat în 2008 fanii cu Epica şi Avantasia, să răsune din nou rock-ul simfonic pe malul Mureşului!


Party-uri nebune cu Nick Warren, Tiga şi Borgore

Aşa cum fanii au putut deja citi pe pagina noastră de Facebook, DJ-ul britanic Nick Warren (care a debutat ca DJ la Massive Attack), un naş al genului house, şi guru-ul muzicii electro din Montreal, Tiga, vor mixa la Tuborg Green Fest Peninsula, sâmbătă, 27 august, respectiv duminică, 28 august la Freedom Music Arena, însă surprizele nu se opresc aici.


Israelianul Asaf Borger, aka Borgore, va încinge în ultima zi de festival platanele în cadrul festivalului, fiind responsabil de distracţia fanilor dubstep. Flexibilul DJ – la trei ani a început să cânte la pian, după care a învăţat să cânte la saxofon, iar ulterior a fost basistul unei trupe death metal şi chiar MC – va demonstra că ideea de a combina basul dubstep-ului cu versuri născute din fantezii murdare creează petreceri de neoprit.


Toate-s noi şi vechi sunt toate

Festivalul nostru s-a transformat anul acesta în Tuborg Green Fest Peninsula, avem noi şi noi trupe de renume internaţional care vor concerta în cadrul ediţiei cu numărul IX însă sunt unele lucruri care nu se schimbă nici acum.


Spre exemplu, locaţia evenimentului rămâne în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului, distracţia am programat-o tot pe ultimul weekend din august între 25 şi 28 – şi, nu în ultimul rând, nu am scumpit biletele!
70 de concerte – nu e bătută în cuie cifra, dar pe acolo e – marca Peninsula vă aşteaptă vara aceasta, ştiţi voi unde, ştiţi voi când! z




sursa : www.peninsula.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu